Tandläkare Solmell Holding AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva tandläkarverksamhet, konsultverksamhet inom odontologi, värdepappersverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tandläkare Solmell Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Tandläkare Solmell Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 2000-03-13 så skapades Tandläkare Solmell Holding AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556587-5324 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrköping.

Just nu är Tandläkare Solmell Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Solmell Holding AB så går det att nå dem via telefon på 011-185620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tandläkare Solmell Holding AB är Solmell, Thomas Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Solmell, Karina Gunn Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .