Wijkström Timber AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Wijkström Timber AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Wijkström Timber AB är ett av dem. Statusen för Wijkström Timber AB är att Bolaget är aktivt.

Wijkström Timber AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-25. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Wijkström Timber AB ska trivas.

Wijkström Timber AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förmedla virkesråvara samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wijkström Timber AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Wijkström Timber AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Wijkström Timber AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-213360.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Wijkström Timber AB är Andersson, Karin Charlotta L som är född 1967 och har titeln Extern VD, Holm, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodert, Per Iwar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Bertil Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Thomas Berndt Magnus som är född 1959 och har titeln Revisor, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Wijkström Timber AB har 556590-2094 som sitt organisationsnummer.