Resultat & Utveckling i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Resultat & Utveckling i Norrköping AB är en verksamhet som finns i Norrköping. I Resultat & Utveckling i Norrköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Erland Roger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingegerd Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Resultat & Utveckling i Norrköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Resultat & Utveckling i Norrköping AB på telefon 011-142510.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och konsultverksamhet inom affärs- och ledarutveckling samt därmed förenlig verks het.

Idag är Resultat & Utveckling i Norrköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Resultat & Utveckling i Norrköping AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Resultat & Utveckling i Norrköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Resultat & Utveckling i Norrköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Resultat & Utveckling i Norrköping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Resultat & Utveckling i Norrköping AB har 556592-3918 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.