Mats Runqvist Svets och Montage AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Mats Runqvist Svets och Montage AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Mats Runqvist Svets och Montage AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Mats Runqvist Svets och Montage AB är momsregistrerat sedan2000-09-25 och har organisationsnummer 556597-0018.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6414057 alternativt besöka eller skicka post till Mats Runqvist Svets och Montage AB på följande adress Butängsg. 6 A, 602 23, Norrköping.

Mats Runqvist Svets och Montage AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-25.

I Mats Runqvist Svets och Montage AB så sitter följande personer i styrelsen: , Runqvist, Maud Ingeli som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva svets och montagearbeten och därmed förenlig verksamhet.