Rolf Flygts Grävmaskiner AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Rolf Flygts Grävmaskiner AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Rolf Flygts Grävmaskiner AB är ett av dem. Statusen för Rolf Flygts Grävmaskiner AB är att Bolaget är aktivt.

Rolf Flygts Grävmaskiner AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-17. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Rolf Flygts Grävmaskiner AB ska trivas.

Rolf Flygts Grävmaskiner AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra gräv- och schaktningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rolf Flygts Grävmaskiner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15.

Idag är Rolf Flygts Grävmaskiner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Rolf Flygts Grävmaskiner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-64285.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rolf Flygts Grävmaskiner AB är Flygt, Rolf som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Flygt, Lillemor Catarina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Rolf Flygts Grävmaskiner AB har 556599-2970 som sitt organisationsnummer.