Restaurang China i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Restaurang China i Norrköping AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Restaurang China i Norrköping AB är ett av dem. Statusen för Restaurang China i Norrköping AB är att Bolaget är aktivt.

Restaurang China i Norrköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-13. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Restaurang China i Norrköping AB ska trivas.

Restaurang China i Norrköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang China i Norrköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Restaurang China i Norrköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Restaurang China i Norrköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-161125.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Restaurang China i Norrköping AB är Chan, Kam Chuen som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Arfwidsson, Rolf Anders Daniel som är född 1928 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Reventia som är född och har titeln Revisor, .

Restaurang China i Norrköping AB har 556600-6507 som sitt organisationsnummer.