Östergötlands VVS-konstruktioner AB

Östergötlands län

Information

556604-8327 är organisationsnummer för verksamheten Östergötlands VVS-konstruktioner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östergötlands VVS-konstruktioner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Östergötlands VVS-konstruktioner AB finns i.

Östergötlands VVS-konstruktioner AB har varit registrerat sedan 2001-01-16 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Östergötlands VVS-konstruktioner AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Östergötlands VVS-konstruktioner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Östergötlands VVS-konstruktioner AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Östergötlands VVS-konstruktioner AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Händelöv. 42, 603 85, Norrköping

Bolaget skall bedriva projektering av VVS-installationer, kontroller, besiktningar, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Östergötlands VVS-konstruktioner AB och det är Eriksson, Bengt Åke Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Linda Maria Kristina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Schön, Anna-Karin Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Effektiv AB som är född och har titeln Revisor,