Norrvea Holding AB

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter Norrvea Holding AB. Det finns flera verksamheter som liknar Norrvea Holding AB i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2001-02-09 så har Norrvea Holding AB varit registrerat. Idag är Norrvea Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Norrvea Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Norrvea Holding AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall utveckla, tillverka och sälja arom- och färgämnen för livsmedelsindustrin, äga aktier i rörelsedrivande dotterbolag samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hansare, Mats Erik som är född 1968 och har titeln VD, Hansare, Mats Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansare Wallin, Maria Elisabet som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Träff, Erik Oskar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Eriksson, Magnus Roland som är född 1973 och har titeln Revisor, Jakobsson, Ola som är född 1974 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Norrvea Holding AB har 556606-2112 som sitt organisationsnummer.