Orga Kvarn Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Orga Kvarn Aktiebolag är ett bolag som finns i Norrköping. I Orga Kvarn Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyman, Knut Gustav Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyman, Leif Gerry Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Camilla Maria Verena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nyman, Malin Christina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Orga Kvarn Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Orga Kvarn Aktiebolag på telefon 011-57151.

Bolaget skall bedriva mjöltillverkning, framställning av fodermedel, handel med gödselmedel och kväveprodukter, handel med spannmål, utsäde och djurfoder. Butikshandel med livsmedel, presentartiklar och artiklar för husdjur. Bolaget skall även utföra väg- transporter av gods, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Orga Kvarn Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Orga Kvarn Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Orga Kvarn Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-06-06 och Orga Kvarn Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-06-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Orga Kvarn Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nyman, Knut Gustav Lennart -Nyman, Leif Gerry Mattias

Orga Kvarn Aktiebolag har 556606-9638 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.