Rattus AB

Östergötlands län

Information

Rattus AB är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Rattus AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rattus AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2001-03-14. Men sedan 2002-09-05 så har Rattus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till SKOLGATAN 30, 602 25, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rattus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-286300.

Norrköping arbetar för att företag som Rattus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rattus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rattus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rattus AB och det är följande personer, Andersson, Staffan Evald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermansson, John Anders som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Per Ulf Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerdahl, Johan Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rattus AB är 556608-4413.