Optiker Göran Persson AB

Östergötlands län

Information

Optiker Göran Persson AB är ett företag som finns i Norrköping. I Optiker Göran Persson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jennefors, Per Henrik som är född 1961 och har titeln VD, Jennefors, Per Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Zenkert Jennefors, Anna som är född 1964 och har titeln Suppleant, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisor, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Optiker Göran Persson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Optiker Göran Persson AB på telefon 011-130732.

Bolaget skall bedriva handel och service med optiska varor samt härmed relaterade tjänster och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Optiker Göran Persson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Optiker Göran Persson AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Optiker Göran Persson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-18 och Optiker Göran Persson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Optiker Göran Persson AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Optiker Göran Persson AB har 556616-2375 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.