Lextrios AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringrörelse, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lextrios AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Lextrios AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 2001-10-29 så skapades Lextrios AB och bolaget är har F-skattsedel Lextrios AB har haft det sedan 2001-12-31.

Lextrios AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-31

556617-7902 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrköping.

Just nu är Lextrios AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Lextrios AB så går det att nå dem via telefon på 011-137070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lextrios AB är Kaltaveridis, Dimitrios som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Georgiadis, Lazaros som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .