HEJM Ekonomikonsult AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva industrirörsinstallationer, projektledning och montageövervakning inom pappersindustrin samt redovisningskonsultation och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HEJM Ekonomikonsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är HEJM Ekonomikonsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 2001-12-20 så skapades HEJM Ekonomikonsult AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556620-6362 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrköping.

Just nu är HEJM Ekonomikonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med HEJM Ekonomikonsult AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom HEJM Ekonomikonsult AB är Holm, Jan Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Inger Monika Linnéa som är född 1956 och har titeln Suppleant, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln Revisor, Lindman, Eva Kristina Maria som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .