Butängens Blästerindustri AB

Östergötlands län

Information

556621-0927 är organisationsnummer för bolaget Butängens Blästerindustri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Butängens Blästerindustri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Butängens Blästerindustri AB finns i.

Butängens Blästerindustri AB har varit registrerat sedan 2002-01-25 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Butängens Blästerindustri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-04.

Butängens Blästerindustri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Butängens Blästerindustri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Butängens Blästerindustri AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Butängsg. 6 D, 602 23, Norrköping

Bolaget skall bedriva blästringsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Butängens Blästerindustri AB och det är Runqvist, Mats-Olov som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Runqvist, Maria Linnéa Michaela som är född 1979 och har titeln Suppleant, Schön, Anna-Karin Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Effektiv AB som är född och har titeln Revisor,