Rogotrans AB

Östergötlands län

Information

Rogotrans AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Rogotrans AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rogotrans AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Rogotrans AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rogotrans AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skärlöta Gunnarstorp , 605 99, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-339081.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rogotrans AB Privat, ej börsnoterat.

Rogotrans AB har idag 556621-4309 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Carlberg, Stig Evert är den som för stunden ansvarar för Rogotrans AB

Bolaget skall bedriva in- och utrikes godstransporter samt förmedling, köp och försäljning av elektronikvaror, livsmedel, möbler och trävaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rogotrans AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlberg, Stig Evert som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahmicic, Sabahudin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahmicic, Mahira som är född 1976 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.