Design Force AB

Östergötlands län

Information

556624-6228 är organisationsnummer för bolaget Design Force AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Design Force AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Design Force AB finns i.

Design Force AB har varit registrerat sedan 2002-03-11 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Design Force AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-14.

Design Force AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Design Force AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Design Force AB så kan ni göra det på telefon genom 011-155260 eller genom brev på följande adress:
Hanholmsv. 41 P, 602 38, Norrköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att inom det grafiska området designa och produktutveckla material för exponering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Design Force AB och det är Aldén, Kurt Roger som är född 1951 och har titeln VD, Aldén, Kurt Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Jan Torsten Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hörnfeldt, Carl Henrik Andreas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Mannström, Markus Knut Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Selderman, Anders Olof Pontus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Eklund, Johan Fredrik Axel som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, de Paula, Daniel Alexander som är född 1974 och har titeln HuvudansvarigrevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor