BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB är ett av dem. Statusen för BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB är att Bolaget är aktivt.

BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-05-21. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB ska trivas.

BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen samt driva därmed förenlig verksamhet. Bolaget må även äga och förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-105563.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB är Waldemarson, Karl Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Waldemarson, Rut Birgitta Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Reventia som är född och har titeln Revisor, .

BWB Bertil Waldemarson Byggkonsult AB har 556627-2224 som sitt organisationsnummer.