Arvid Åkare i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Arvid Åkare i Norrköping AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Arvid Åkare i Norrköping AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arvid Åkare i Norrköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Arvid Åkare i Norrköping AB har haft sedan 2002-08-05. Arvid Åkare i Norrköping AB har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Arvid Åkare i Norrköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tvärstigen 8, 602 09, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5881157.

Norrköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arvid Åkare i Norrköping AB Privat, ej börsnoterat.

Arvid Åkare i Norrköping AB har idag 556629-2370 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Arvid Åkare i Norrköping AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Arvid Åkare i Norrköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arvidsson, Anders Bertil Urban som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Ulla Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .