Arkösunds Hotell AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Arkösunds Hotell AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Arkösunds Hotell AB är ett av dem. Statusen för Arkösunds Hotell AB är att Bolaget är aktivt.

Arkösunds Hotell AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-07. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där företaget finns i jobbar för att företag som Arkösunds Hotell AB ska trivas.

Arkösunds Hotell AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18. I Norrköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arkösunds Hotell AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18.

Idag är Arkösunds Hotell AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Arkösunds Hotell AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0125-20003.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Arkösunds Hotell AB är Johansson, Tommy Åke Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bernström Hermelin, Lena Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Jan Nicklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Hans Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Anund, Bengt Rickard som är född 1970 och har titeln Revisor, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Arkösunds Hotell AB har 556633-6540 som sitt organisationsnummer.