Spol & Industriservice i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Spol & Industriservice i Norrköping AB är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Spol & Industriservice i Norrköping AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Spol & Industriservice i Norrköping AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-11-28.

Spol & Industriservice i Norrköping AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2002-11-05. Men sedan 2002-11-28 så har Spol & Industriservice i Norrköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Attungsg. 38, 602 08, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spol & Industriservice i Norrköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-193291.

Norrköping arbetar för att företag som Spol & Industriservice i Norrköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Spol & Industriservice i Norrköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, miljövård inom saneringsbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Spol & Industriservice i Norrköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spol & Industriservice i Norrköping AB och det är följande personer, Strandstedt, Lars Hugo som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandstedt, Johanna Elin som är född 1985 och har titeln Suppleant, Lindman, Eva Kristina Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Spol & Industriservice i Norrköping AB är 556633-7613.