PERSONALEKEN AB

Östergötlands län

Information

PERSONALEKEN AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där PERSONALEKEN AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. PERSONALEKEN AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PERSONALEKEN AB har haft sedan 2002-11-28. PERSONALEKEN AB har funnits sedan och 2002-11-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PERSONALEKEN AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Korsg. 17, 602 33, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2058019.

Norrköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PERSONALEKEN AB Privat, ej börsnoterat.

PERSONALEKEN AB har idag 556634-6812 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för PERSONALEKEN AB

Bolaget skall sälja tjänster inom personaladministration, rekrytering, rehabilitering och därmed förenlig verksamhet.

I PERSONALEKEN AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ek, Gunborg Agnes Gunilla som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Per Ernst Olof som är född 1948 och har titeln Suppleant, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .