Sundaily Kalmar AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Sundaily Kalmar AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sundaily Kalmar AB är ett av dem. Statusen för Sundaily Kalmar AB är att Bolaget är aktivt.

Sundaily Kalmar AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-26. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sundaily Kalmar AB ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva, försäljning av heminredningsartiklar, möbler, hushållsartiklar, lädervaror, leksaker, bijouterier, handel med värdepapper, äga och förvalta aktier, äga och förvalta fastigheter, bedriva konsultverksamhet inom möbel och heminredningsbranschen och därmed förenlig verk- samhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sundaily Kalmar AB inte är momsregistrerat.

Idag är Sundaily Kalmar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Sundaily Kalmar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0480-440700.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sundaily Kalmar AB är Mazzarella, Roberto Valentino som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mazzarella, Antonio Alessandro som är född 1969 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sundaily Kalmar AB har 556635-7157 som sitt organisationsnummer.