Catrel AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Catrel AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Catrel AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Catrel AB är momsregistrerat sedan2003-03-13 och har organisationsnummer 556636-2538.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 011-213700 alternativt besöka eller skicka post till Catrel AB på följande adress S. Grytsg. 4, 602 33, Norrköping.

Catrel AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-03-13.

I Catrel AB så sitter följande personer i styrelsen: Green, Kaj Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva utveckling och försäljning av IT-system såsom analysverktyg, sälj- och marknadsstystem samt därmed förenlig verksamhet. Företaget skall dessutom verka inom områdena rekrytering och konsultation såsom processutveckling, projektledning, lönsamhetsstyrning, utbildning, systemvalskonsultation samt därmed förenlig verksamhet.