Dime Jankulovski AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av datorer och datorrelaterade produkter och tjänster, idka konsultationer inom idrottsområdet, utöva manikyr och nagelvård, förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dime Jankulovski AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Dime Jankulovski AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 2003-03-18 så skapades Dime Jankulovski AB och bolaget är har F-skattsedel Dime Jankulovski AB har haft det sedan 2003-06-07.

Dime Jankulovski AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-07

556642-0674 är organisationsnummret för bolaget som finns i Norrköping.

Just nu är Dime Jankulovski AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Dime Jankulovski AB så går det att nå dem via telefon på 070-9282344 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dime Jankulovski AB är Jankulovski, Dime som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Jankulovski, Daniela som är född 1978 och har titeln Suppleant, Kollberg, Inger Margareta som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .