Toppen bilar i Sverige AB

Östergötlands län

Information

556642-6754 är organisationsnummer för företaget Toppen bilar i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Toppen bilar i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Toppen bilar i Sverige AB finns i.

Toppen bilar i Sverige AB har varit registrerat sedan 2003-04-07 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Toppen bilar i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Toppen bilar i Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Toppen bilar i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Toppen bilar i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3198885 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva bilförsäljning, bilreparationer, biluthyrning, biltillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Toppen bilar i Sverige AB och det är Hajizadeh, Azizillah som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagberg, Ralf som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dorosty, Fariba som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor,