Hårdhs Måleri AB

Östergötlands län

Information

556644-1548 är organisationsnummer för bolaget Hårdhs Måleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hårdhs Måleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som Hårdhs Måleri AB finns i.

Hårdhs Måleri AB har varit registrerat sedan 2003-05-21 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hårdhs Måleri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Hårdhs Måleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hårdhs Måleri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hårdhs Måleri AB så kan ni göra det på telefon genom 011-160280 eller genom brev på följande adress:
Torsg. 19, 603 63, Norrköping

Bolaget skall utföra måleriarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hårdhs Måleri AB och det är Hård, Hans Jonas Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Linge, Mirja Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,