T. Rolin Licenssvets & Montage AB

Östergötlands län

Information

T. Rolin Licenssvets & Montage AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där T. Rolin Licenssvets & Montage AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. T. Rolin Licenssvets & Montage AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket T. Rolin Licenssvets & Montage AB har haft sedan 2003-10-09. T. Rolin Licenssvets & Montage AB har funnits sedan och 2003-10-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till T. Rolin Licenssvets & Montage AB så kan ni göra det genom att skicka er post till HALLTORP, 605 94, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-4270948.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är T. Rolin Licenssvets & Montage AB Privat, ej börsnoterat.

T. Rolin Licenssvets & Montage AB har idag 556646-1546 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för T. Rolin Licenssvets & Montage AB

Bolaget skall bedriva licenssvetsning på entreprenad, tillverkning och reparation inom smide, värme, vatten, sanitet och mekanisk industri samt därmed förenlig verksamhet.

I T. Rolin Licenssvets & Montage AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rolin, Tomas Mikael Kjell som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, John Niklas Bertil som är född 1973 och har titeln Suppleant, Fjärstedt, Leif Patrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .