Swederent AB

Östergötlands län

Information

Swederent AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Swederent AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Swederent AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Swederent AB har haft sedan 2003-09-25. Swederent AB har funnits sedan och 2003-09-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Swederent AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Redareg. 10, 603 65, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-127272.

Norrköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Swederent AB Privat, ej börsnoterat.

Swederent AB har idag 556647-5843 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Swederent AB

Bolaget ska bedriva bedriva handel med telefonabonnemang och restaurangutrustning, uthyrning av varuvagnar och restaurangverksamhet samt konsultationstjänster inom dessa områden.Bolaget ska även utföra målnings- och snickeriarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Swederent AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Piekart, Jan Robert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björk, Fredrik Kent som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Monica Margaretha som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .