Tommys Bygg & Teknik i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Tommys Bygg & Teknik i Norrköping AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Tommys Bygg & Teknik i Norrköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Tommys Bygg & Teknik i Norrköping AB är momsregistrerat sedan2004-03-04 och har organisationsnummer 556648-0231.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6326487 alternativt besöka eller skicka post till Tommys Bygg & Teknik i Norrköping AB på följande adress Mathilda Jungstedts g. 40, 603 76, Norrköping.

Tommys Bygg & Teknik i Norrköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-01-29.

I Tommys Bygg & Teknik i Norrköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ström, Sammy Roland som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bygg- och saneringsarbeten, svets- och smidesarbeten, fastighetsservice samt målningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.