KRASNO AB

Östergötlands län

Information

556654-6130 är organisationsnummer för företaget KRASNO AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KRASNO AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som KRASNO AB finns i.

KRASNO AB har varit registrerat sedan 2004-01-26 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KRASNO AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KRASNO AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KRASNO AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med KRASNO AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Näktergalsstigen 16, 614 31, Söderköping

Bolaget skall utföra administrativa tjänster jämte därmed förenad verksameht, äga och förvalta fastigheter och värdehandlingar samt idka finansverksamhet som inte fordrar tillstånd enligt lag om finansbolag.

Det finns olika personer som har en koppling med KRASNO AB och det är Östman, Anders Ingemar som är född 1948 och har titeln VD, Östman, Anders Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgström, Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cederberg, Kari som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Sylvén, Johan Erik som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor