Eddima Teknik AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Eddima Teknik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Eddima Teknik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Eddima Teknik AB är momsregistrerat sedan2004-05-13 och har organisationsnummer 556655-2476.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 011-231370 alternativt besöka eller skicka post till Eddima Teknik AB på följande adress Industrig. 15, 602 23, Norrköping.

Eddima Teknik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-04-09.

I Eddima Teknik AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Jonsson, Birgitta Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra elservice och elinstallationsarbeten. Service, installation samt drift av fiberoptiska data- och telekommunikationsnät samt därmed förenlig verksamhet.