Lastbilsservice i Linköping Invest AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Lastbilsservice i Linköping Invest AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. Lastbilsservice i Linköping Invest AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Lastbilsservice i Linköping Invest AB är momsregistrerat sedan2005-02-09 och har organisationsnummer 556655-3656.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-2362299 alternativt besöka eller skicka post till Lastbilsservice i Linköping Invest AB på följande adress Ottarg. 8, 582 78, Linköping.

Lastbilsservice i Linköping Invest AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-02-09.

I Lastbilsservice i Linköping Invest AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bergström, Karl Gustav Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra fordonsreparationer, bedriva försäljning av reserdelar och tillbehör till fordon, fordonsförsäljning, uthyrning av fordon, äga och förvalta fast egendom, äga och förvalta värdepapper samt med dessa förenliga verksamheter.