Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB

Östergötlands län

Information

Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2004-02-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Norrköping arbetar för att bolag som Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall äga aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB och det är följande personer, Mattsson, Anders Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattsson, Anders Ivan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Margareta Linnea som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mattssons Fastighetsutveckling Holding AB är 556655-3664.