MEJA Holding AB

Östergötlands län

Information

MEJA Holding AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där MEJA Holding AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. MEJA Holding AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket MEJA Holding AB har haft sedan 2004-06-17. MEJA Holding AB har funnits sedan och 2004-09-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MEJA Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kommendantv. 6, 602 38, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 011-157300.

Norrköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MEJA Holding AB Privat, ej börsnoterat.

MEJA Holding AB har idag 556656-5643 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MEJA Holding AB

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I MEJA Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falk, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Jein Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Stig Mats Gustaf som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .