Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-05-06.

Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2004-02-26. Men sedan 2006-03-02 så har Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lentorpsg. 28, 603 80, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-126878.

Norrköping arbetar för att verksamheter som Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva allmäntandvård samt handel med tandvårdsprodukter, uthyrning av hushållsmaskiner, broderiverksamhet, handel med värdepaper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag och det är följande personer, Nordh, Frida Martina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebbesson, Lennart Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisor, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Söder Tull Familjetandvård Aktiebolag är 556656-6666.