Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB

Östergötlands län

Information

Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB är ett bolag som finns i Norrköping. I Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sühl, Bertil Krister som är född 1965 och har titeln VD, Sühl, Bertil Krister som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Gunnar Vilhelm som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Lars Ragnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sühl, Gunilla Kristina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln RevisorF Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB på telefon 011-125500.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggverksamhet, rörinstallationer, bygg- och projektledning, teknisk konsultverksamhet inom byggnation, bedriva personaluthyrning och idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Norrköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-20 och Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Karlsson / Sühl Bygg och Industriutveckling AB har 556659-1953 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.