Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping

Östergötlands län

Information

Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping är ett av många verksamheter som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-01.

Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2004-04-17. Men sedan 2005-08-01 så har Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till SÖDRA PROMENADEN 115, 602 34, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-129400.

Norrköping arbetar för att verksamheter som Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall driva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping och det är följande personer, Torell, Otto Martin som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlberg, Björn Johan Peter som är född 1945 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokataktiebolaget Otto Torell i Norrköping är 556660-1984.