Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-01-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsgatan 60, 601 86, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Norrköping arbetar för att företag som Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall äga, förvalta och utveckla spelplattformar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB och det är följande personer, Andersson, Mattias Peter som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Wanderydz, Lars Mickael som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ekström, Göran Sven Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Rudén, Bror Urban som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Plattformen 3 D Internet Games i Norrköping AB är 556674-8108.