Rentaborg AB

Östergötlands län

Information

Rentaborg AB är ett av många företag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Rentaborg AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rentaborg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-01.

Rentaborg AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-05-25. Men sedan 2005-08-01 så har Rentaborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gastsmygen 6, 603 65, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rentaborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Norrköping arbetar för att företag som Rentaborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rentaborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall importera, tillverka, sälja, hyra ut borgar samt andra nöjes och fritidsprodukter. Organisera olika typer av fester och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rentaborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rentaborg AB och det är följande personer, de Luca, Sandra som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Inzunza Gallardo, Danilo Lisandro som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rentaborg AB är 556681-1088.