Winstand of Sweden Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Winstand of Sweden Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Winstand of Sweden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Winstand of Sweden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Winstand of Sweden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-16. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Winstand of Sweden Aktiebolag ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska marknadsföra och sälja display och mediasystem som används vid events som mässor, produktlanseringar, utbildning, konferenser, utställningar och i butiker samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Winstand of Sweden Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Winstand of Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Winstand of Sweden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-318155.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Winstand of Sweden Aktiebolag är Brännström, Rune Anders Gustav som är född 1949 och har titeln Likvidator, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Winstand of Sweden Aktiebolag har 556682-0055 som sitt organisationsnummer.