Polymer Front AB

Östergötlands län

Information

Polymer Front AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Norrköping som är den kommunen där Polymer Front AB finns. I Norrköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Polymer Front AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Polymer Front AB har haft sedan 2005-10-20. Polymer Front AB har funnits sedan och 2005-10-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Polymer Front AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Övre Nobelv. 6, 616 90, Åby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5370865.

Norrköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Polymer Front AB Privat, ej börsnoterat.

Polymer Front AB har idag 556682-3927 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Polymer Front AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av folier och filmer, plana slangar och komponenter i plast till dessa samt trading av dessa produkter. Bolaget skall vidare bedriva konsultation samt utveckling inom teknik, plaster, gummi och elastomer samt därmed förenlig verksamhet.

I Polymer Front AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Högström, Nils Bjarne Christian som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Odén, Lena som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Gunnar Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .