Combi Tools Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Combi Tools Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Combi Tools Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Combi Tools Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Combi Tools Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-13. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Combi Tools Aktiebolag ska trivas.

I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med aktier och andra värdepapper, äga och förvalta aktier i andra rörelsedrivande och fastifhetsförvaltande bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Combi Tools Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är Combi Tools Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Combi Tools Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Combi Tools Aktiebolag är Kasa, John Istvan som är född 1957 och har titeln VD, Kasa, John Istvan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kasa, Inger Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Combi Tools Aktiebolag har 556685-7065 som sitt organisationsnummer.