Zalong Hunt AB

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter Zalong Hunt AB. Det finns flera bolag som liknar Zalong Hunt AB i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Zalong Hunt AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-16 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2005-11-24 så har Zalong Hunt AB varit registrerat och sedan 2006-03-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Zalong Hunt AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Zalong Hunt AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Drottningg. 8, 602 24, Norrköping. Vi ni istället prata med Zalong Hunt AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska driva och förvalta frisersalonger, bedriva försäljning av hårvårds- och hälsoprodukter samt ubildning och eventverksamhet i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hunt, Helene Margareta som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hunt, Gisela Ulla Kristina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Zalong Hunt AB har 556691-1862 som sitt organisationsnummer.