Polhammargruppen & Co AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrköping och Polhammargruppen & Co AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Polhammargruppen & Co AB är ett av dem. Statusen för Polhammargruppen & Co AB är att Bolaget är aktivt.

Polhammargruppen & Co AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-25. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Norrköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Polhammargruppen & Co AB ska trivas.

Polhammargruppen & Co AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09. I Norrköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, anordna konserter och andra nöjesarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Polhammargruppen & Co AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09.

Idag är Polhammargruppen & Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med Polhammargruppen & Co AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Polhammargruppen & Co AB är Polhammar, Håkan Albert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andrén, John Arthur Alexander som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Stig Ulrik Harald Bernhard som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Jakobsson, Ola som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Polhammargruppen & Co AB har 556691-4577 som sitt organisationsnummer.