ME Maskin & Industriservice AB

Östergötlands län

Information

556695-4201 är organisationsnummer för företaget ME Maskin & Industriservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ME Maskin & Industriservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som ME Maskin & Industriservice AB finns i.

ME Maskin & Industriservice AB har varit registrerat sedan 2005-12-29 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för ME Maskin & Industriservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-23.

ME Maskin & Industriservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ME Maskin & Industriservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med ME Maskin & Industriservice AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6040470 eller genom brev på följande adress:
Söderleden 102, 602 28, Norrköping

Bolaget ska bedriva mekanisk verkstad som lagar maskiner samt jobbar som inhyrd på industri vid produktionsstopp och renoveringar, personaluthyrning, försäljning av viss maskinbeklädnad som filter, packningar, viror, äga och förvalta fastigheter samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ME Maskin & Industriservice AB och det är Eklöf, Håkan Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Nils Anders Morgan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöf, Susanne Agneta som är född 1975 och har titeln Suppleant, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor