Reventia AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet, rådgivning inom skatte- och bolagsfrågor och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Reventia AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrköping så är Reventia AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Norrköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrköping och i Östergötlands län. Redan 2006-01-04 så skapades Reventia AB och verksamheten är har F-skattsedel Reventia AB har haft det sedan 2006-02-10.

Reventia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-10

556695-7311 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrköping.

Just nu är Reventia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Reventia AB så går det att nå dem via telefon på 011-128505 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Samuelsson, Joakim Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Reventia AB är Samuelsson, Joakim Åke som är född 1981 och har titeln Extern firmatecknare, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .