EKO Parti Fastighetsförvaltning AB

Östergötlands län

Information

556696-7237 är organisationsnummer för företaget EKO Parti Fastighetsförvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EKO Parti Fastighetsförvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrköping som är den kommunen som EKO Parti Fastighetsförvaltning AB finns i.

EKO Parti Fastighetsförvaltning AB har varit registrerat sedan 2006-01-17 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för EKO Parti Fastighetsförvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

EKO Parti Fastighetsförvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EKO Parti Fastighetsförvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med EKO Parti Fastighetsförvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 011-138383 eller genom brev på följande adress:
Exportg. 19, 602 28, Norrköping

Bolaget skall bedriva partihandel med livsmedel, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EKO Parti Fastighetsförvaltning AB och det är Johansson, Bengt Arne Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hakim, Gabro Gabi som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Carl Olof Rickard som är född 1967 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Gunnar Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,