Nya Askeby Trädgård AB

Östergötlands län

Information

Nya Askeby Trädgård AB är ett av många bolag som finns i Norrköping. Det är nämligen den kommunen som Nya Askeby Trädgård AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya Askeby Trädgård AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-04-14.

Nya Askeby Trädgård AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-02-08. Men sedan 2006-04-14 så har Nya Askeby Trädgård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Askeby, 590 62, Linghem. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya Askeby Trädgård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7175416.

Norrköping arbetar för att bolag som Nya Askeby Trädgård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya Askeby Trädgård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva produktion och handel med handels- trädgårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya Askeby Trädgård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya Askeby Trädgård AB och det är följande personer, Göransson, Hans Thomas Yngve som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wäppling, Maria Terese som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nya Askeby Trädgård AB är 556698-1659.