VS och Ventilation Service i Norrköping AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns VS och Ventilation Service i Norrköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Norrköping här finns det många olika Aktiebolag. VS och Ventilation Service i Norrköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Norrköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

VS och Ventilation Service i Norrköping AB är momsregistrerat sedan2006-05-04 och har organisationsnummer 556701-7453.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 011-332109 alternativt besöka eller skicka post till VS och Ventilation Service i Norrköping AB på följande adress Mejeriv. 4, 605 99, Norrköping.

VS och Ventilation Service i Norrköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-04.

I VS och Ventilation Service i Norrköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Wennermark, Helen Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska utföra VVS- och ventilationsarbeten och därmed förenlig verksamhet.