VINCIT Inc. AB (Trattorian & Pappa Grappa)

Östergötlands län

Information

I Norrköping finns det ett Aktiebolag som heter VINCIT Inc. AB (Trattorian & Pappa Grappa). Det finns flera bolag som liknar VINCIT Inc. AB (Trattorian & Pappa Grappa) i Östergötlands län. Norrköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

VINCIT Inc. AB (Trattorian & Pappa Grappa) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-16 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2006-08-16 så har VINCIT Inc. AB (Trattorian & Pappa Grappa) varit registrerat och sedan 2006-11-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är VINCIT Inc. AB (Trattorian & Pappa Grappa) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Norrköping.

Vill man komma i kontakt med VINCIT Inc. AB (Trattorian & Pappa Grappa) så kan man gör det genom att posta ett brev till G. Rådstugug. 26, 602 24, Norrköping. Vi ni istället prata med VINCIT Inc. AB (Trattorian & Pappa Grappa) så kan ni göra det på 011-180014.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lahdo, Majed som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ronnie Edward Emanuel som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Amsso, Morris som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

VINCIT Inc. AB (Trattorian & Pappa Grappa) har 556708-6722 som sitt organisationsnummer.